Harry Herceg Esküvője élő Adás

Harry Herceg Esküvője élő Adás. Óriási pompával zajlik az évtized esküvője. Délelőtt 1030 és 1200 között a hírességekre lehet számítani akik között ott lesz Elton John a Beckham házaspár Serena Williams és a Suits sorozat néhány sztárja is.

Friss Hivatalos Fotok Az Elso Csaladi Kepek Meghanrol Hercegnekent Vilagsztar Femina
Friss Hivatalos Fotok Az Elso Csaladi Kepek Meghanrol Hercegnekent Vilagsztar Femina from femina.hu

Az eljegyzés hírét hétfőn jelentette be hivatalosan Harry édesapja Károly brit trónörökös. Erzsébet királynő örömmel tanulja meg kezelni az iPhone-t de legutóbb még egy iPad-et is rendeltMost Harry herceg próbálta ki a Facebook új élő adás funkcióját így minden néző a saját szemével nézhette végig ahogy egy HIV tesztnek vetik alá a herceget. Délelőtt 1030 és 1200 között a hírességekre lehet számítani akik között ott lesz Elton John a Beckham házaspár Serena Williams és a Suits sorozat néhány sztárja is.

A walesi herceg londoni hivatala a Clarence House által közzétett nyilatkozat szerint a 33 éves Harry és a 36 esztendős Meghan Markle esküvője 2018 tavaszán lesz.

Harry herceg és Meghan ominózus Oprah-interjúját március 7-én adták le és nemcsak az előzetes sikerült drámaira de a beszélgetés is tartogatott nem várt fordulatokat. Atvhu élő adásban volt. A brit sajtó rosszindulata szerepet játszott abban hogy visszaléptek a brit királyi család magas rangú tagjaiként ellátott hivatalos. Infineon - Connecting the real and the digital world.