Károly Herceg és Kamilla Esküvője

Károly Herceg és Kamilla Esküvője. Ha tényleg a gyermekük idősebb mint Vilmos herceg. A férfi állítja hogy Károly herceg és Kamilla hercegné fiatalkori szerelmének gyümölcse akiről a szüleinek le kellett mondani mert házasságon kívül született a hatvanas évek közepén.

Egy Hazassag Amire 35 Evig Vartak 10 Foto A 10 Eve Hazas Karoly Hercegrol Es Kamilla Hercegnerol Nlc
Egy Hazassag Amire 35 Evig Vartak 10 Foto A 10 Eve Hazas Karoly Hercegrol Es Kamilla Hercegnerol Nlc from nlc.hu

Egy ideig úgy tűnt Károly herceg el is veszi feleségül ám a palota közbelépett. Tudták hogy együtt kell lenniük. A herceg és Kamilla viszonya egyébként még 1970-ben kezdődött három évvel azelőtt hogy a nő megházasodott volna.

Kamilla és Károly walesi herceg a brit trónörökös kapcsolata 1970-ben kezdődött amikor egy lovaspóló-mérkőzésen találkoztak.

Egy 55 éves férfi szerint ő Károly herceg és Kamilla eltitkolt gyereke Fotó. Károly herceg és Kamilla először Windsorban találkozik egy pólómeccsen. Károly herceg és Kamilla kapcsolatát a kezdetektől botrányok övezik és úgy látszik napvilágra került a legnagyobb hazugság. A televízión át is közvetített esküvőt akkor közel egymilliárd ember kísérte figyelemmel ám mára már nem titok hogy ez az esküvő bizony nem végződött happy end-el.