Eduárd Kenti Herceg

Eduárd Kenti Herceg. Édesanyja az orosz cári dinasztiából édesapja a dán királyi házból származott így viselte a dán hercegi címet melyet utódaira is továbbörökített. A herceg a Jaguárját vezette amikor állítólag a Mini elé rántotta a kormányt ami nekicsapódottMint azt a Miniben ülő 21 éves diáklány Olivia Fellows mondta a Jaguár egyszerűen átszelte az autópályát és.

A Kenti Herceggel Talalkozott A Vmsz Elnoke Hirek
A Kenti Herceggel Talalkozott A Vmsz Elnoke Hirek from vizimentok.hu

Mihály kenti herceg teljes neve Kenti Mihály György Károly Fanklin brit királyi herceg angolul. Születésekor bátyjai Charles és Andrew után 3. Born 9 October 1935 is a member of the British Royal Family a grandchild of George VHe has held the title of Duke of Kent since 1942.

Ezúttal Erzsébet királynő unokatestvére a 83 éves Eduárd kenti herceg szenvedett autóbalesetet egy Brightonhoz közeli úton június 2-án - írja a The Sun.

Az autót az edinburghi herceg és II. Károly trónörökös András yorki herceg Anna hercegnő és Eduárd kenti herceg valamint az unokák közül Vilmos herceg és öccse Harry kíséri. Volt a trónöröklési sorban jelenleg a 12. Az ifjú Györgynek mint a család negyedik fiúgyermekének a trónöröklésre vonatkozó szabályok szerint nem sok esélye volt arra hogy valamikor ő maga is koronás fővé váljon ezért fiatalemberként - kevésbé reflektorfényben állva mint a jog szerinti.